[av_three_fourth first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ highlight_size=’1.1′ border=’2′ border_color=’#e5e5e5′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ column_boxshadow=’aviaTBcolumn_boxshadow’ column_boxshadow_color=’#d8d8d8′ column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ju2oqq7c’ custom_class=”]

[av_heading heading=’‘Ik hoop dat de mensen van hun fouten leren, ik heb het in ieder geval wel gedaan’’ tag=’h2′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=’20px’ margin_sync=’true’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k6uhxajr’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ju2p3ipy’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Goedendag iedereen…

Goed is momenteel iets anders voor mij maar dat zal wel veranderen binnenkort. Ik kom namelijk over 4 maanden vrij. Ik kan niet wachten, maar mijn vrouw en kinderen al helemaal niet. Maar over mijn detentietijd heb ik wel heel veel te vertellen, alleen past dat niet allemaal op dit papiertje.

Toen ik hier net kwam wist ik met geen van mijn gevoelens raad. Ik kwam hier door een incidentje en was daarbuiten altijd een nette jongen in de ogen van de mensen om mij heen. Maar toch belandde ik in een cel, waarbij ik zowat alles om me heen verloor, tenminste zo voelde het. Want als ik straks buiten kom, heb ik in ieder geval mijn vrouw en kinderen nog, die mij opvangen, al had dit natuurlijk nooit mogen gebeuren.

Tijdens mijn gevangenisstraf heb ik mijzelf zoveel beter leren kennen en eigenschappen ontdekt waarvan ik niet eens wist dat ik ze zelf had, een paar ervan zal ik er noemen met een toelichting.
De eerste eigenschap is geduldig zijn. Dit was ik nooit, ik wou altijd alles haastig doen. Nu ik in de gevangenis zit heb ik geen keuze, ik moet geduldig zijn. En nu achteraf gezien merk ik dat dit in vele situaties nog goed uitpakt ook. Ik heb mij dus voorgenomen om na mijn detentie meer geduldig te zijn. Hopelijk gaat dit ook lukken!
De tweede is dat is een gevoelsmens ben. Buiten was ik altijd hard en liet ik niet snel merken dat ik van iemand hield. Maar nu ik binnen zit schrijf ik veel brieven naar de mensen van wie ik hou en laat dit ook duidelijk merken, ook natuurlijk tijdens mijn bezoekuren en via de telefoon.
De derde en de laatste maar niet de minste eigenschap is dat ik creatiever ben dan verwacht. Ik maak een aantal tekeningen per week, omdat dit erg ontspannend voor me is. Buiten deed ik het nooit, daar ging ik een potje biljarten voor de ontspanning. Ik ben nog niet goed in tekenen maar ik merk wel dat je steeds meer feeling ervoor krijgt. Ik zal ook een tekening van mezelf meesturen en wie weet vindt de redactie het leuk om te plaatsen in het blad en kunnen jullie mijn creativiteit ook zien.
Voor de rest heb ik ook eigenschappen zoals sociaal zijn, maar die had ik al voordat ik vast kwam te zitten. Over de mensen die hier zitten oordeel ik niet, en de medewerkers doen ook gewoon hun werk dus zij zien ook zeker de sociale kant van mij.

Ik hoop dat de mensen van hun fouten leren, ik heb het in ieder geval wel gedaan. Want als ik de wereld buiten de gevangenis vergelijk met de wereld hier in de gevangenis dan is mijn keuze snel gemaakt waar ik de komende tientallen jaren wil zijn. Daar waar mijn vrouw en kinderen ook zijn. Hopelijk hebben veel andere gevangenen dezelfde visie hierover.

Ik zal zodra ik buiten ben als eerst met mijn gezin naar Portugal gaan wat al heel lang op ons verlanglijstje stond voordat ik in de gevangenis kwam. Ik denk daar ook dagelijks aan dat we daar met z’n allen lopen en binnenkort worden mijn gedachten realiteit!

Ik wil jullie bedanken voor het plaatsen van het verhaal (als het geplaatst wordt!) en dan natuurlijk ook de lezers bedanken voor het lezen van mijn verhaal.

Groetjes Kees
[/av_textblock]

[/av_three_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ highlight_size=’1.1′ border=’2′ border_color=’#e5e5e5′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ column_boxshadow=’aviaTBcolumn_boxshadow’ column_boxshadow_color=’#d8d8d8′ column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2tuv7q’ custom_class=”]

[av_image src=’https://www.timeys.nl/wp-content/uploads/2020/02/Kees-300×300.jpg’ attachment=’2086′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-ju2ot6on’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ju3ybbsa’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Gedetineerde Kees

[/av_textblock]

[/av_one_fourth]

Pin It on Pinterest