donorregister

Gedetineerde R.S.

Wat als je je niet aan de regels houdt?

En in een ander moment en een ander tijdperk aanwezig bent, waar er geen stress is of geen plek is voor haat, jaloezie of oorlog. Een tijdperk waar eenieder genoeg verdient, om alles te kunnen doen, wat hij of zij graag wil doen. Voor de een alles zien en doen, wat er te doen is op deze planeet.

Of misschien niet eens op deze planeet, misschien zelf alles willen leren van een geheel andere planeet waar de mens nog nooit geweest is!

En ook nog niets vanaf weet. Datgene wat onbekend is en dus ook misschien onbemind, gevaarlijk of ongevaarlijk, en misschien wel aan de stoutste verwachtingen voldoet.

Datgene ondergaan wat je nooit voor mogelijk hebt willen houden, geen grenzen of barrières. Waar je misschien alleen bent of niet alleen bent. Waar alles wat je voor onmogelijk wordt gehouden wel degelijk mogelijk is.

Waar emoties en zintuigen een onaardse betekenis is. Iets wat men probeert voor te stellen, maar voor alsnog onvoorstelbaar is. Datgene wat men als onrealiseerbaar acht, realiseerbaar maakt of het moet vooralsnog fictie blijven.

R.S.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This