Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten breidt uit!

Dus tijd om kennis te maken.

Mr. Tommie Joris is de nieuwe talentvolle advocaat van ons kantoor. Een topper in spe. Scherp en kritisch. Jarenlang heeft Tommie ervaring opgedaan bij de rechtbank. Maar na meer dan 800 zittingen in 6 jaar tijd heeft hij uiteindelijk toch gekozen voor zijn passie: de strafrechtadvocatuur. Met de kennis die hij bij de rechtbank heeft opgedaan weet hij precies wat een rechter verlangt van een advocaat én wat er nodig is om een vrijspraak te behalen! Omdat Tommie al langer aan het kantoor Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten verbonden is, kent hij inmiddels ook de fijne kneepjes van het ambt advocaat:

‘De dwangmiddelen van justitie kunnen grote invloed hebben. In zo’n situatie is het van groot belang dat je goed wordt bijgestaan, door iemand die weet wat hij wel maar zeker ook niet moet doen, iemand die bereikbaar is en iemand voor je door het vuur gaat.’, aldus Tommie.

Voor Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten was het belangrijk om iemand aan de praktijk toe te voegen die weet waar het kantoor voor staat: ervaren, gespecialiseerd en met een persoonlijke noot. Maar nog belangrijker was het voor Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten om iemand toe te voegen met wie je ten strijde kan trekken én de oorlog kan winnen.

Soms is de oorlog in de rechtszaal al gestreden, maar valt er voor een advocaat nog veel te behalen voor zijn klant. Denk bijvoorbeeld aan verzoeken omtrent overplaatsing, strafonderbreking of bezwaren tegen beëindiging van het penitentiair programma, visitaties of wel een dwangbehandeling. Ook op dat gebied weet Tommie regelmatig te scoren. En vaak nog kosteloos ook, want ook Tommie kan rechtsbijstand pro deo verlenen. De minister voor rechtsbescherming maakt dit echter wel steeds moeilijker en legt steeds meer verantwoordelijkheid bij de gedetineerde zelf in het kader van de zelfredzaamheid. Voor gesubsidieerde rechtsbijstand in detentie is het van belang dat ‘de lichamelijke integriteit van de gedetineerde, duurzaam in het geding is’. Mocht dit het geval zijn: wij zijn slechts een telefoontje van je verwijderd!

Met mr. Van Asselt, mr. Broere en mr. Joris staat een ervaren team klaar om jou te woord te staan en samen aan jouw zaak te werken.

mr. H. van Asselt, mr. M. Broere en mr. T. Joris

2 Reacties

  1. Ton Pannekoek

    Goed bezig!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mr. A.M.J. (Tommie) Joris
Advocaat bij Van Asselt & Broere

Pin It on Pinterest

Share This