Lex

Ex-gedetineerde Rick

Ga eens goed nadenken over wat je ECHT wilt in de toekomst.
Je hebt immers nu de tijd!

Ik ben zelf een ex-gedetineerde, ik heb mijn leven weer op de rails gezet. Een boek heeft me daarbij geholpen.

Toen ik vrijkwam wist ik me even geen raad en zat ik met veel vragen zoals: ‘Wat ga ik nu doen?’ ‘Waar ga ik nu werken?’ Gelukkig kon ik bij mijn ouders wonen, niet bepaald chique op mijn leeftijd, maar goed.
Mijn ouders hebben een hond en deze laat ik overdag voor hen uit. Tijdens het lopen kom je aardig wat mensen tegen. Ik sprak met een buurtgenoot en hij wees mij op het boek; ‘Master Your Mindset’. Het boek gaat over je eigen geluk en succes, nu en in de toekomst en ook geeft het opdrachten om daar aan te werken. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n zwevend type dus ik dacht: ‘nou ja het zal wel, ik lees het gewoon’.
Het heeft letterlijk mijn leven veranderd! Ik geloof (als je er voor open staat) dat het iedereen zijn leven kan veranderen.

Ik heb een aantal vragen voor jullie, denk goed na over de antwoorden a.u.b;

Als tijd en geld geen rol spelen, wat zou je dan doen als je vrijkomt? Waar zou je werken? Wat zijn je hobby’s? Kun je daar je werk van maken? 

Ik heb mijn antwoorden al, maar deze ga ik natuurlijk niet verklappen. Ik wil dat je er zelf blanco over nadenkt.

Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Hoe kun je dat bereiken?
Nogmaals denk er goed over na.

Welke drie gedachten houden je het meest bezig? Wat zijn drie emoties die je het meeste voelt? Waardoor ontstaan deze gedachten en emoties? 

Als je negatieve emoties tegenkomt, probeer deze om te zetten in positieve!
Ik zou een heel boekwerk kunnen aanleveren met vragen en tips, maar ik wil het graag hierbij laten. Dit is het begin, als dit verhaal je aanspreekt dan ben je al op een kwart! Probeer altijd positief te blijven, tuurlijk hebben we allemaal niet altijd onze beste dag, maar probeer alsnog van het slechtste het beste te maken. Ga eens goed nadenken over wat je ECHT wilt in de toekomst. Je hebt immers nu de tijd.

Ik zou graag nog eens een stuk voor jullie willen schrijven in de toekomst. Ik ben momenteel op een hele fijne plek in mijn leven, door mijn positieve houding ben ik verder gekomen dan dat ik ooit dacht.

Ik gun dat jullie ook!

Groetjes Rick

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This