Lex

Gedetineerde Tyrone

Waar zie ik mezelf over 10 jaar?

OP DIT MOMENT VIND IK MIJN WERK IN DETENTIE HEEL LEUK. MAAR IK KIJK OOK VOORUIT. WAAR ZIE IK MEZELF OVER 5 TOT 10 JAAR? WELKE TALENTEN HEB IK? EN KAN IK DIE TALENTEN KWIJT IN MIJN WERK? WAT HEB IK NODIG OM MIJN DOELEN TE BEREIKEN?

Ik wilde mijn collega’s motiveren om ook stil te staan bij hun toekomst, we willen toch allemaal gelukkig en gezond naar buiten? Nou, dan moeten we toch echt zelf de regie pakken.

Het is moeilijk om te bedenken wat ik wil in de toekomst. Dat komt ook omdat ik bang ben om vrij te komen. Wat als ik een beeld heb van de toekomst en de dag dat ik vrij kom die helemaal niet klopt? Wat als ik het mooier in mijn hoofd heb als dat het is? Wat als de mensen die zeggen dat ze klaar voor me zullen staan, er niet zijn? Of dit niet menen?

Ik wil heel graag werken en zo snel mogelijk zelfstandig zijn. Hebben andere gedetineerden ook deze gedachtes? Of ik ben heel onzeker. Ik ben vaak teleurgesteld en dat wil ik niet nog een keer. Hopelijk zijn dit allemaal vragen waar ik nog antwoord op ga krijgen. Ik heb een aantal jaar te gaan, wie weet wat er in die jaren allemaal gaat gebeuren en krijg ik antwoorden op mijn vragen, misschien voelt vrij zijn zo goed dat ik me geen zorgen meer hoef te maken.

Tyrone

Pin It on Pinterest

Share This