Lex

ACHTERBLIJVER – Senna, de vrouw van

VERTEL EENS OVER JEZELF
Mijn naam is Senna, wat zal ik zeggen.. Ik werk in de foodbranch, en ik heb 3 kinderen. Ik hou van warm weer. Mijn hobby is winkelen. Ik ben 39 jaar en ik ben, ondanks dat mijn gezin niet compleet is omdat mijn man vast zit, toch erg dankbaar. Ik sta geloof ik positief in het leven.

WIE KEN JIJ IN DENTENTIE?
Mijn man zit in detentie. Het is inmiddels al een tijd geleden dus ik kan wel zeggen dat we thuis aan de situatie ‘gewend’ zijn, maar we willen hem natuurlijk het allerliefste bij ons hebben.

HOU JIJ JE BEZIG MET DE FEESTDAGEN?
Binnen ons geloof vieren wij officieel geen kerst, maar natuurlijk doen we wel aan de cadeautjes. Ik koop elk jaar cadeautjes onder de naam van mijn man en ik en geef dat op eerste kerstochtend aan de jongens (wij hebben 3 zoons). Dit is inmiddels een traditie.

PRAAT JIJ OVER DE FEESTDAGEN MET JE MAN?
Ja, we overleggen altijd wat we de kinderen willen geven als cadeautjes en fantaseren samen over de toekomst, dat we weer met ons vijfjes kerst kunnen vieren. Daar verlangen we ontzettend naar en de kinderen trouwens ook.

KRIJG JE STEUN VAN FAMILIE EN/OF VRIENDEN?
Ja, ze willen ons natuurlijk extra verwennen met de feestdagen, omdat ze van de situatie af weten, maar kerstochtend houden we lekker voor nu met ons viertjes. Steun is er 100%

HOE ZIE JIJ JE TOEKOMST VOOR JE, NA DETENTIE?
De draad oppakken, zonder alle ellende, positief een nieuwe start maken en niet te veel blijven hangen in het verleden, dat is zo zonde van onze tijd. Echt genieten van de toekomt die we wel met elkaar hebben.

SCHAAM JIJ JE WEL EENS VOOR DE SITUATIE?
Nee eigenlijk niet. Ik ben heel erg open, soms misschien te open over de situatie, maar dit is nou eenmaal wie wij zijn en wat wij meegemaakt hebben. Take it or leave it, als je dan weg wilt gaan, graag zelfs.

SPREEK JE NOG ANDERE ACHTERBLIJVERS?
Ja ik heb een groepapp met wat dames die ook vaak op bezoek gaan als ik bezoek heb. We waren zo vaak aan het kletsen in de wachtkamer dat we besloten nummers uit te delen, eigenlijk heel gezellig.

WAT ZOU JE WILLEN ZEGGEN TEGEN (EX)GEDETINEERDEN
Houd het positieve leven vast, gun jezelf het beste uit het leven te halen en blijf niet hangen in het verleden!

Pin It on Pinterest

Share This